Açık

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı ve AYD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toru, koronavirüse yakalandı

Sağlık - 17/09/2020 19:24 A A

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı ve AYD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toru, sosyal medya hesabında koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgını yayılmaya ve can almaya devam ediyor.
Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, koronavirüs belirtileri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede koronavirüs testi yapılan Toru’nun test sonucu pozitif çıktı. İbrahim Toru, hastanede tedavi altına alındı. Tedavi süreci devam eden Toru sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: “Hastanede covid 19 tedavimiz 9. günde devam ediyor ateşim 41:8 den bazen normal seviye bazı aralıklarla 39:20 kadar çıkıyor virüs ciğere inmiş intihap ve zatüre çevirdi bi kaç gün daha hastanede yatacağız dualarınızla inşallah daha iyi olacağım…
Başta Aile dostumuz Başhekim sayın Dr.Eyüp Şelli beye tüm doktorlarımıza,  Hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza Şükranlarımı sunarım. Lütfen kurallara uyalım Rabbim bu kötü hastalığı bir an önce Ülkemizden ve dünyanın başından kurtulmayı nasip eylesin Tüm Dostlardan Dua beklerim…”İfadelerini kullandı.

 

Sağlık - 19:24 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.