BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖZENE MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÖZENE MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesi Gözene Mahallesi’nde yol çalışmalarına başladı. Mahallenin yollarını daha konforlu ve daha güvenli hale getirmek için yol bakım ve asfalt çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yolun kısa sürede tamamlanması adına yoğun bir şekilde çalışıyor.
Şehrin her köşesinde yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gözene Mahallesi’ndeki soğuk asfalt çalışmalarını da titizlikle yürütüyor. Toplamda 8 kilometrelik yol ağını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, mahalledeki trafik akışını kaliteli hale getiriyor.
Aydınlık, “Mahallemiz İlk Defa Detaylı ve Kapsamlı Bir Hizmet Alıyor”
Gözene Mahallesi’nde ilk defa kapsamlı bir yol çalışmasının yapılığına dikkat çeken Gözene Mahallesi Muhtarı Şerif Aydınlık, “Mahallemizin yolları önceden kötüydü, çokça çukur bulunuyordu. Öğrencilerimizi okula götürürken zorlanıyorduk ama şu anda yollarımız yapılıyor ve çok güzel oluyor. Şöyle ki mahallemiz ilk defa detaylı ve kapsamlı bir hizmet alıyor. Gözene Mahallemizde gerçekleştirilen yol çalışmalarında dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’e ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederim. Gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü çok memnunuz, Allah razı olsun” dedi.
Gözene Mahallesi sakini İbrahim Aydın ise mahallesindeki çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Başkan Er ve ekibine teşekkür etti.
-
Turkish Press News gazetesi 11 yaşında – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU: BAŞKAN TAŞKIN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
-
BAŞKAN ÖZCAN’IN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
-
Yeşilyurt Belediyesi, 90 Yaşındaki Gülistan Teyze’nin Yol Talebini Yerine Getirdi
-
Başkan Geçit, “Cumhuriyet, Özgürlük ve Bağımsızlığımızın En Büyük Teminatıdır”
-
Milletvekili Fendoğlu`;Cumhuriyetimizin 102. yılına ulaşmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

