Açık

İş İnsanı Mahmut Boyun Ak Partiden Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Gündem - 19/03/2023 12:10 A A

Ak Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvurusu devam ediyor. Malatya İş insanlarından Mahmut Boyun Malatya milletvekilliği için Ak Parti’ye Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptı.

22 Mart 2023 tarihine uzatılan Ak Parti’de millletvekilliği aday adaylığı başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Şire Pazarında kayısı ticareti yapan İş insanı Mahmut Boyun Ak Parti Malatya Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Millletvekili olarak ülkeme ve millletime hizmet etmek istiyorum diyen Boyun kendisi hakkında Boyun şunları söyledi: “07.04.1964 Malatya Yeşilyurt ilçesi Cafana köyü doğumluyum. Ortaöğretimimi Yeşilyurt İmam Hatip Lisesi ve Malatya İmam Hatip Lisesinde tamamladım. İlahiyat Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunuyum. 2005-2009 yılları arasında Malatya İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. 2009-2014 yılları arasında da Malatya İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundum.

1990 yılından itibaren Malatya Şire Pazarı’nda kayısı ticareti yapmaktayım. Hizmet etme bilinciyle geçmiş deneyimlerimi de kullanarak gönülden ve dava şuuru ile bağlı olduğum AK Parti’nin milletvekili olarak sahip olduğum bu şuur ile ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum.”

Gündem - 12:10 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.