Advert
Advert

Gel Pisi Pisi” Dedi, Yavru Engerekle Oynadı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Gel Pisi Pisi” Dedi, Yavru Engerekle Oynadı
Reklam

Reklam

Darende ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde tarlada görülen yavru engerek olduğu değerlendirilen yılan, bir vatandaşın ilginç yaklaşımıyla cep telefonu kamerasına yansıdı.


Malatya’nın Darende ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde tarlada yavru engerek olduğu değerlendirilen bir yılan görüldü. Yılanı fark eden bir vatandaş, “Gel pisi pisi” diyerek yanına çağırdığı yılanla bir süre vakit geçirdi.

 

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde yılanın oldukça hızlı hareket ettiği dikkat çekerken, vatandaşın yılanı herhangi bir zarar vermeden yeniden doğal yaşam alanına bıraktığı görüldü.

 

Görüntüler sosyal medyada ilgi görürken, uzmanlar ise zehirli olabileceği değerlendirilen yılan türlerine yaklaşılmaması ve bu tür hayvanlarla temastan kaçınılması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Reklam