Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’in 6 Şubat Mesajı
6 Şubat 2023’te yaşadığımız ve asrın felaketi olarak hafızalarımıza kazınan depremler, Malatya’mızla birlikte Kuluncak’ımızı ve ülkemizin dört bir yanını derin bir acıya boğmuştur. Binlerce canımızı yitirdiğimiz, geride tarifsiz hüzünler bırakan bu büyük felaketi unutmadık, unutturmayacağız.
Depremin ilk anından itibaren devletimiz tüm kurumlarıyla sahada olmuş, milletimiz ise dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü örneğini sergilemiştir. Zor günlerde kenetlenmeyi bilen aziz milletimiz, yaraları birlikte sarmayı başarmıştır.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi bir daha böyle acılarla sınamasın. 6 Şubat’ta kaybettiklerimizi rahmet ve dualarla anıyorum.
Erhan Cengiz
Kuluncak Belediye Başkanı