Advert
Advert

Malatya’da Huzur 44 Uygulaması Yapıldı

HUZUR 44 UYGULAMASI İlimizdeki huzur ve güven ortamının korunması amacıyla 28 Şubat 2026 günü 22.00-00.00 saatleri arasında 13 ilçemizde eş zamanlı olarak 31 noktada ve umuma açık iş yerlerinde, 313 personelimizin katılımıyla Huzur 44 Uygulaması gerçekleştirilmiştir. 

Yayınlanma Tarihi : Google News
Reklam Reklam

 Malatya’da huzur ve güven ortamının güçlendirilmesi amacıyla 28 Şubat 2026 günü 22.00-00.00 saatleri arasında 13 ilçede eş zamanlı olarak Huzur 44 Uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya 313 personel katıldı.

 

Uygulama kapsamında 3506 şahıs, 656 araç, 97 umuma açık iş yeri, 18 park ve bahçe, 27 okul ve yüksek okul yerleşkesi ile 1 otogar kontrol edildi. Yapılan denetimlerde, 5 yoklama kaçağı şahsa tutanak tanzim edilirken, 7 iş yerine kapalı alanda sigara içmek ve ruhsatsız işletme gerekçesiyle tutanak düzenlendi. Ayrıca 1 şahsa “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem uygulanırken, 37 araca trafik yönünden idari para cezası verildi ve 3 araç trafikten men edildi.

 

Yetkililer, Malatya’da huzur ve güven ortamını korumaya yönelik denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

ECEKTİR.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert