İYİ Parti Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Kongre sürecini geride bırakan İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, İYİ Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Buse Akkuş, İlçe Başkan Yardımcısı Nuray Yılmaz, İYİ Parti Strateji İletişim Sorumlusu Gülendam Ulukaya, Başkan Yardımcısı Ali Seydi Yakut ve Erol Akbaş, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundular.
Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, kongre sürecini,n ardından, Pandemi tedbirleri kapsamında çalışmalar yaptıkalrını belirterek “Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyarete geldik. Sayın Başkan ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Yeşilyurt ilçemiz ve Malatyamızın sorunalrını tartışarak çözüm yolu bulunması için çalışacağız. Yükselen bir ilgi ile karşı karşıyayız. Genel Başkanımızın izlediği politikalar Malatya’da ilgi ile izlenmektedir. Bugün kendimizi sizlere tanıtmaya geldik” dedi.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı ve yol arkadaşlarına başarılar diliyoruz. Siyasi partiler demokrasimizin en önemli kurumlarıdır. Ziyaretiniz bizleri onurlandırmıştır. Başarılar diliyoruz” dedi.
-
15 ÜLKEDEN MİSAFİRLER MALATYA’DA
-
Yeşilyurt Belediyesi, Kırsalda Ulaşımı Kolaylaştırıyor
-
Narkotik Suçlarla Mücadeleye Devam Ediliyor
-
Kuluncak’ı Birleştiren Güç:
-
Malatya’da Genel Tarım Sayımı Eğitimleri Başladı.
-
Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Sami Er; “ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”