Fuat Oktay’dan ‘İstanbul Sözleşmesi’ paylaşımı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi üzerine paylaşımda bulundu.
BURSA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı kararı ile Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılması ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Oktay, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, “Türk kadınının toplum içindeki itibar ve saygınlığını layık olduğu seviyelere çıkartmak adına verdiğimiz samimi mücadeleyi geleneksel toplumsal dokumuzu da muhafaza ederek daha ileri noktalara taşımak azmindeyiz. Bu yüce gaye için de çareyi dışarılarda aramaya, başkalarını taklit etmeye gerek yoktur. Çözüm bizatihi gelenek ve göreneklerimizde, özümüzde mevcuttur” ifadelerini kullandı.


BENZER HABERLER
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”
-
Vali Yavuz, Rezerv Alanları Basınla Birlikte Yerinde İnceledi
-
AGD den Malatya’da: Şehadetin Kutlu Olsun! Anma Etkinliği Anadolu Gençlik Derneği Filistinli Büyük Komutan İsmail Haniye’nin şehadetinin 1. yıl dönümünde anma etkinliği düzenliyor.
-
*Malatya ile Kırgızistan arasındaki ticari bağ güçlenecek*
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.