İzmir Bergama Belediyespor’dan sevindiren galibiyet

Kendi sahasında Siirt İl Özel İdare Spor ile karşılaşan Bergama Belediyespor sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
İZMİR (İGFA)- Misli.com 3’ncü Lig 4’ncü Grup 26’ncı hafta maçında Bergama Belediyespor 14 Eylül Stadyumu’nda Siirt İl Özel İdare Spor ile karşı karşıya geldi. Bergama Belediyespor, Ali Öztürk, Halil Yılmaz’ın 2 ve Ali Öztürk’ün golleriyle maçta 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Doğu ekibinin tek golü Ahmet Güven’den geldi.
14 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçı Bergama Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Canoğlu ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi.
Sahada üstünlüğü elinde tutan ve taraftara büyük bir sevinç yaşatan Bergama Belediyespor’u tebrik eden Başkan Koştu, “Sporcularımızı, teknik heyet ve yönetim kurulumuzu bu başarılarından dolayı kutluyorum. Büyük Bergamaspor ailesi, taraftarı ve şehir halkıyla bir bütündür. Bergama Belediyespor’umuzu hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
BENZER HABERLER
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”
-
Vali Yavuz, Rezerv Alanları Basınla Birlikte Yerinde İnceledi
-
AGD den Malatya’da: Şehadetin Kutlu Olsun! Anma Etkinliği Anadolu Gençlik Derneği Filistinli Büyük Komutan İsmail Haniye’nin şehadetinin 1. yıl dönümünde anma etkinliği düzenliyor.
-
*Malatya ile Kırgızistan arasındaki ticari bağ güçlenecek*
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.