KİZO: “Destekler bir an önce ödenmelidir”

Kilis Ziraat Odası (KİZO) Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, mazot ve gübre desteği ödemelerinin her yıl Mart ayı başında ödendiğini, bu yıl ise henüz başlamadığını belirterek, 2020 yılı mazot ve gübre desteklerinin bir an önce ödenmesini istedi.
KİLİS (İGFA) – Mart ayında ödenen mazot ve gübre desteği ödemelerinin bu yıl henüz başlamadığını belirten Kilis Ziraat Odası Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Mehmet Ümit Deli, 2020 yılı mazot ve gübre desteklerinin bir an önce ödenmesini istedi.
Genel Sekreter Deli, konu ile alakalı yaptığı açıklamasında; gübre fiyatlarındaki artışların üretim sürecindeki nakit ihtiyacını daha da arttırdığını belirtti. “2020 yılı mazot ve gübre destekleri bir an önce ödenmelidir” diyen Deli, “Konuyu Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’na ilettik. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destek ödemelerini acil olarak serbest bırakmasını bekliyoruz” dedi.
-
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN RESİM YARIŞMASI İLGİ GÖRDÜ
-
Malatya’nın Ana Hattı Felç!
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN HASTA REFAKATÇİLERİNE ANLAMLI DESTEK
-
Kadircan Esen, projenin yalnızca Malatya için değil, yaklaşık 8 milyon nüfusa hitap edecek
-
Başkan Geçit, “Trafik Akışını Rahatlatıyoruz”
-
Kırsal Konutlar İstişare Toplantısı Düzenlendi