Denizli’de tiyatrocular bu kez şarkı söyleyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türk tiyatrosu ve Yeşilçam’ın sevilen sahne şarkılarını seslendireceği “Sahneden Şarkılar” adlı konser düzenleyecek.
DENİZLİ (İGFA)- Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzisyenleri ile Türk Tiyatrosu ve Yeşilçam’da sevilen sahne şarkılarını seslendireceği “Sahneden Şarkılar” adlı konser düzenleyecek.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş’ın yöneteceği gecede birbirinden güzel Türk tiyatrosu ve Yeşilçam’ın unutulmaz melodilerini Şehir Tiyatrosu oyuncuları seslendirecek. Program, 1 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 21.00’den itibaren Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından ve DEHA TV, DRT, Ege TV ve Pamukkale TV’den yayınlanacak.
-
Geleceğin Yıldızları Yeşilyurt Belediyesi Futbol Kursunda Yetişiyor
-
Ede Ailesinin Acı Günü
-
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI ÜCRETSİZ YKS HAZIRLIK KURSU KAYITLARI BAŞLIYOR
-
Paşahan : ‘1 Milyar Lira Bankalara Gitti, Halk Mağdur Edildi’
-
Malatya Seyr-i Göl’de Görkemli Düğün: İnceoğlu ve Yalçıner Ailelerinden Unutulmaz Gece
-
Malatya’dan Tacikistan’a ihracat artacak