Darende’de de yarıyıl karneleri dağıtıldı

Malatya’nın Darende ilçesinde de yarıyıl karneleri dağıtıldı.
Darende’de lise, ilk ve orta öğrenim okulların da öğrenim gören 5 bin 297 öğrenci, yarıyıl tatili nedeniyle karne heyecanını yaşadı.
Kaymakam Malik Çalışır, Hacı Hasan Başer Ortaokulu’nda yapılan karne törenine katılarak, öğrencilere karnelerini verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce de, Darende genelinde 29 okulda bin 800 lise düzeyinde olmak üzere toplam 5 bin 297 öğrencinin karne aldığını söyledi. İnce, ilçede 423 eğitim çalışanının öğrencilerle yarıyılı tamamladığını belirtti.
Hacı Hasan Başer Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kutlu ise başarılı bir eğitim dönemi geride bıraktıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, öğretmen ve öğrencilerine güzel bir yarıyıl tatili dileğinde bulundu.
BENZER HABERLER
-
Başkanlık Koltuğunu Çoloğlu’na Devreden Başkan Er, BU KOLTUKLARA HİZMET BİLİNCİYLE OTURULMASI GEREKİR
-
Komiser Göksel Özay İçin İl Emniyet Müdürlüğünde Tören Düzenlendi
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ESNAF ZİYARETİ
-
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlimizde Coşkuyla Kutlandı
-
BATTALGAZİ’NİN İZCİ GENÇLERİ 57. ALAY’IN İZİNDE
-
Başkan Geçit, “23 Nisan, Milli İradenin Temellerinin Atıldığı Tarihi Bir Gündür”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.