Parçalı bulutlu

MAFED 6. Olağan Kongresinde Mevcut Başkan Yılmaz Durmuş Güven Tazeledi

Özel Haber - 26/09/2021 01:09 A A

Merkezi İstanbul’da olan Malatya Dernekler Federasyonu MAFED 6. Olağan Kongresinin Sultangazi Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu Kongrede Divan başkanlığını Prof. Dr. Yüksel Demirkay, Üyeliklere Dr. Timur Bozdemir, Mehmet Yiğit yaptı.

Kongrenin sunuculuğunu ise Televizyon program yapımcıları Ali Biricik ve Serkan Lama’nın birlikte yaptı.

Gerçekleştirilen kongreye AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Sultangazi Belediye başkanı Abdurrahman Dursun, Esenler belediye başkanı Ömer Yalçınkaya, AK Parti ilçe başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Güngören ilçe başkanı Devran Yalçınkaya, Esenler ilçe başkanı Av. Umut Özkan, Sultangazi MHP ilçe başkanı Yusuf Özer, Battalgazi Federasyon başkanı Mehmet Kalay, Pütürge Eğitim Vakfı başkanı Mustafa Nami Korkmaz, Güngören Malatyalılar Dernek Başkanı Dursun Kaplan, Küçükçekmece Malatyalılar dernek başkanı Mustafa Karakaş, Sanatçı Malatyalı Fetih, Malatyalı Gürkan, Uluslar arası Kudüs dernek başkanı Suat Gün, Belediye Meclis üyeleri, MAFED Üyeleri ve Davetliler katıldı.

MAFED 6. Olağan Kongrede selamlama konuşması yapan Başkan Yılmaz Durmuş” Bugün Malatya Dernekler Federasyonumuzun 6. Olağan Kongremizi gerçekleştirmek için bir araya geldik. Gelen tüm misafirlerimize ve dernek yönetim kurulu ile üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Malatya çatısı altında hizmetlerimiz devam ediyor. Derdimiz Malatya’mıza ve Malatyalılarımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz derdindeyiz.

Yaptığımız festivallerde amacımız çığır açmaktı, İstanbul’da Arapgir Üzüm Festivalleriyle, Kayısı Festivalleriyle, Yenikapı Organizasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda Siyaset araya girmemeli. Federasyon olarak tüm dernek organizasyonlarına elimizden geldiğince destek veriyoruz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kongrede gündem maddelerine geçilerek oylandı. Yapılan seçimde Mevcut Başkan Yılmaz Durmuş Delegelerin oylarını alarak yeniden Başkanlığa seçildi.

Özel Haber - 01:09 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.