Meteorolojinin uyardığı kar yağışı başladı
Meteoroloji, Elazığ, Malatya Adıyaman, Tunceli ve Bingöl için kar yağışı uyarısı yapmasının ardından, bölge genelinde hafif kar yağışı başladı.
Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı peş peşe geldi. Ocak ayına girmemizle birlikte sağanak ve karla karışık yağışlar etkisini göstermeye başladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ise,” Marmara’nın güneydoğusu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Van ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.”denildi.
Buzlanma ve don olayı beklendiğini de bildiren merkez, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını istedi.
Öte yandan Malatya’da gece saatlerinden itibaren kent merkezinde kar yağışı başladı. Kar yağışının yüksek rakımlarda daha etkili olması beklendiği öğrenildi.
-
DOĞANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HİZMET ATILIMI: ARAÇ FİLOSU 14 ARAÇLA GÜÇLENDİ
-
BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER İLE GÖRÜŞEN ÖLMEZTOPRAK, ÜRETİCİNİN TALEPLERİNİ İLETTİ
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YIL SONU SERGİSİ: EL EMEĞİ ÜRÜNLER AVM’DE SERGİLENİYOR
-
DAİMFED MALATYA’DAN BAKANLIĞA VE DEVA PARTİSİ’NE TEKNİK RAPOR SUNUMU
-
RATEM’de değişim kazandı; Vedat Gündoğan başkan seçildi – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA

