14° Parçalı bulutlu

MHP İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Gündem - 30/10/2022 15:04 A A

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı şehir genelindeki seçim çalışmalarına hız verdi ve toplantılara yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın öncülüğünde; Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre’nin katılımlarıyla yapılan toplantıya, İlk olarak Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’na bağlı mahalle başkanlarının birinci grubu katıldı. Toplantı sonrası Başkan Samanlı ve Milletvekili Fendoğlu çeşitli açıklamalarda bulundular. Başkan Mesut Samanlı; “Seçimde sandık görevlilerine ve mahalle başkanlarına büyük görevler düştüğü herkesin malumu, bu yüzden görevlerinin ehemmiyeti ve sorumluluklarının tanımı hakkında bir dizi görüşme gerçekleştirdik.” dedi. Başkan Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

GÖREV VE SORUMLULUKLARININ TANIMINI YAPTIK

“Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak ardı ardına toplantılarımızı yapıyor ve bünyemiz nezdindeki istişarelerimizi artırıyoruz. Öncelikli olarak İl Teşkilatımızda toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlara binaen sonrasında da ilçelerimizdeki görev alan mahalle başkanlarımızla toplantımızı gerçekleştirmeye başladık. İlçelerimizi belirli bölgelere ayırdık ve tüm bölgelerle ayrı ayrı toplantı takvimimizi hazırladık. Bu seçimde vatandaşımızdan aldığımız güç ve destekten mütevellit

oldukça iddialıyız. Allah’ın izniyle vekil değil; vekiller çıkaracağız.

Seçimde sandık görevlilerine ve mahalle başkanlarına büyük görevler düştüğü herkesin malumu, bu yüzden görevlerinin ehemmiyeti ve sorumluluklarının tanımı hakkında bir dizi görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmelerimiz tüm ilçelerimizdeki mahalle başkanlarımız ile istişare edene değin devam edecek.

Birkaç hafta içinde de mahalle ve ev ziyaretlerimize başlayacağız. Vatandaşlarımızın davetlerine her ne kadar olumsuz dönütler vermesek de; zaman zaman icabet edemediğimiz oluyor. Bu yüzden kışımızı ev ziyaretlerimize ve mahalle toplantılarına ayıracağız. Hiç uzak kalmadığımız hemşehrilerimizle iç içe bir kış geçirmek için kollarımızı ivedi ile sıvadık.”

Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’na bağlı mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Fendoğlu da toplantı esnasında İl ve İlçe Teşkilatlarının çalışmaları hakkındaki memnuniyetini dile getirdi. Meclis çalışmaları hakkında da bilgi veren Fendoğlu; “Oldukça güçlü bir teşkilat ve oldukça çalışkan bir kadro ile Malatya’ya siyaset yapmanın da ötesinde bir hizmet anlayışı getirdiğimizi düşünüyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarıyla tüm yazı ilçe ve köy ziyaretleri ile geçirdik, bundan sonraki adımda da yapmak istediğimiz şey mahallelerimizle kalmayıp; ev ziyaretlerimizi de gerçekleştirmemiz olacak.” dedi. Milletvekili Fendoğlu’nun konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

OLDUKÇA GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT, OLDUKÇA ÇALIŞKAN BİR KADRO

“ Nezih şehrimiz Malatya için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle görevlerimiz sebebiyle Ankara’da bulunduğumuz zamanlarda teşkilatımızın aynı tempo ile memleketimize hizmet ettiğini bilmek bizleri müsterih kılıyor.

Oldukça güçlü bir teşkilat ve oldukça çalışkan bir kadro ile Malatya’ya siyaset yapmanın da ötesinde bir hizmet anlayışı getirdiğimizi düşünüyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatlarıyla tüm yazı ilçe ve köy ziyaretleri ile geçirdik, bundan sonraki adımda da yapmak istediğimiz şey mahallelerimizle kalmayıp; ev ziyaretlerimizi de gerçekleştirmemiz olacak. Hane ziyaretlerinde gördüğümüz ilgi ve alakanın elbette bunda etkisi oldukça fazla. Öte yandan bir diğer husus da vatandaşımızın ilgi, tutum ve beklentilerini önemsiyor ve sorunları ile hemhal olmak istiyor olmamızdır. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu güne her an vatandaşımızın yanında ve en yakınındaydık, bu konuda taviz vermeden istişarelerimize devam etmek arzusundayız.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gündem - 15:04 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.