Polis memurlarına hediye

Halkın huzur ve güven ortamını sağlamak için gece gündüz demeden çalışan Polis Teşkilatının mensuplarına, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi jest yaparak hediye takdim etti.
Esenlik Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü ve Esenlik Dış Birimler Koordinatörü Eyüp Mustafa Alkan, bugün noktalarda görev yapan polis memurlarını ziyaret ederek, hem görevlerinde başarı dileklerini sunarken Esenlik Şirketine ait bir de hediye paketi takdim ettiler.
Esenlik Şirketinde konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kamu düzenini korumak için gece gündüz demeden çalışan, ev ve iş yerlerimizde güvende olmamızı sağlayan polislerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu zor günlerde Esenlik olarak bizler de bir nebze olsun yanlarında olmak istedik. Bu kapsamda iftar öncesi Genel Müdürümüz Ata Ünlü ve Dış Birimler Koordinatörümüz Eyüp Mustafa Alkan, polis noktalarını ziyaret edip, polis memurlarına Hayırlı Ramazanlar dileklerini ve hediyelerini takdim ettiler” denildi.
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Üreticiye Büyük Destek
-
Malatya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, 2025 yılı Ocak–Eylül dönemine ait faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS GÖRÜŞMELERİ TAMAMLANDI
-
EFSANE BAŞKAN LÜTFİ KİBİROĞLU KABRi BAŞINDA DUALARLA ANILACAK
-
MALATYA’NIN YENİDEN İNŞASINDA ORTAK VİZYON MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK, ŞEHİR YÖNETİMİ VE ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ
-
Şirketlerin markalaşması ve kurumsallaşması için imzalar atıldı