Şeker Fabrikası personel alımı kurası Ankara’ya alındı
Malatya Şeker Fabrikası’na personel alımı kurasının Ankara’ya alındığı bildirildi.
Malatya Şeker Fabrikası tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ Daha önce yaptığımız açıklama ile bildirilen 21 Ocak 2020 tarihli Personel Alımı kura çekimi Malatya İli ve ilçelerinde faaliyet gösteren noterlerin elektronik kura çekimi yapamaması nedeniyle kura çekimi 21 Ocak 2020 tarihinde Ankara’ da yapılacaktır” denildi.
Malatya Şeker Fabrikası’na, meslek lisesi, lise dengi, Meslek Yüksek Okulu ön lisans, Mühendislik Fakültesi ve lisans dallarında istihdam edilecek 56 personelin İŞ-KUR aracılığı ile alınacağı duyurulup, 21 Ocak 2020 Salı günü Merkez Kapalı Spor salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacağı da dile getirilmişti.
BENZER HABERLER
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN 10 KASIM MESAJI
-
Vali Seddar Yavuz ‘un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı
-
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’dan 10 Kasım mesajı: Atatürk’ün emanetine sahip çıkma azmimizi tazeliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLİ BAŞARI
-
İSTİHDAM BULUŞMALARI MALATYA’DA BAŞLIYOR
-
KÜÇÜK KALPLERDEN BÜYÜK EZGİLER
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

