Yeni Malatyaspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başladı
Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynanacağı Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başladı.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular yenileme çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda teknik heyet ve futbolcuların neşeli oldukları görüldü. İdmana izinli olan futbolcular katılmadı.
Antrenman öncesi saha ortasında futbolcularıyla bir toplantı yapan Sergen Yalçın, sergilenen mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Yalçın, oyuncularına yeni bir haftaya girdiklerini ve Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacakları maça iyi hazırlanmaları gerektiğini ifade etti.
“Galibiyeti hak eden bir oyun oynadık”
Bu arada takımdaki son durumuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Selim Pilten, önlerinde bulunan Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini söyledi. Pilten, “Fenerbahçe karşısında galibiyeti hak eden bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Müsabakada verilen ya da verilmeyen kararlar tartışılmaya devam ediyor. Biz ligin iyi ekiplerinden birisi karşısında iyi mücadele ettik. Bu anlamda futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Şimdi önümüzde yeni bir hafta var. Gençlerbirliği geçen hafta kazanarak moral buldu. Bizim için kolay maç olmayacak” diye konuştu.
-
MALATYA’DAKİ AÇIKLAMALAR, 23 YILLIK YÖNETİMİN ENKAZINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYMUŞTUR
-
Arkası yarın…
-
MALATYA’ DA GIDA DENETİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR
-
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “ÜNİVERSİTE, BÖLÜM TANITIM VE KARİYER GÜNLERİ” YAPILACAK
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ŞEHRİN İNŞASINA 70 MİLYONLUK DEV KATKI!
-
BAŞKAN ER, ‘KARİYER GÜNLERİ’ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

