400 Bin Ton Şeker İthalatına İzin Veren Karar Resmi Gazete’de
Artan fiyatı ile cep yakan şeker fiyatlarına karşı hükümet çare olarak şeker ithalatı yapma kararı oldu. 400 bin ton şeker ithalatına izin veren karar Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Şeker ithalatı için Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kararla birlikte, 400 bin ton şeker ithalatı için tarife kontenjanı açıldı.
Tarife kontenjan çerçevesinde ithal edilecek şekerden gümrük vergisi alınmayacak. Şeker fiyatlarında yaşanan artışlar üzerine önceki gün Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Dairesi Başkanlığı yazılı açıklama yayımlamış ve şeker ithalatına yönelik çalışma başlatıldığını duyurmuştu.
İthalatla birlikte piyasa dengesinin sağlanması ve spekülatif hareketlerin önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtilmişti.
-
DOĞANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HİZMET ATILIMI: ARAÇ FİLOSU 14 ARAÇLA GÜÇLENDİ
-
BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER İLE GÖRÜŞEN ÖLMEZTOPRAK, ÜRETİCİNİN TALEPLERİNİ İLETTİ
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YIL SONU SERGİSİ: EL EMEĞİ ÜRÜNLER AVM’DE SERGİLENİYOR
-
DAİMFED MALATYA’DAN BAKANLIĞA VE DEVA PARTİSİ’NE TEKNİK RAPOR SUNUMU
-
RATEM’de değişim kazandı; Vedat Gündoğan başkan seçildi – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA

