65 Yaş ve üstü dışarı çıkış saatleri değişti

Salgın nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların 17 Mayıs pazar günü sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı.
Salgın nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşların 17 Mayıs pazar günü sokağa çıkma saatlerinde değişiklik yapıldı.
Malatya valiliğinden yapılan açıklamada,”65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın,17 Mayıs pazar günü 12.00 ile 18.00 saatleri arasında, yürüme mesafesiyle sınırlı olmak üzere ve maske takmak şartıyla, evlerinden dışarıya çıkmalarına izin verilmiştir. 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin sağlığını korumak ve salgın riskini azaltmak amacıyla, diğer vatandaşlarımızın belirtilen saatlerde dışarıya çıkmamaları, önemle rica olunur.”
BENZER HABERLER
-
NİSAN AYINDA MALATYA HAVALİMANI’NDA 71.004 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
-
Dilencilikle Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor
-
Vali Seddar Yavuz, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” Kapsamında Tohum, Fide ve Ekipman Dağıtım Törenine Katıldı
-
ÖDÜLLÜ 3.ULUSLARARASI YEŞİLYURT FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
-
Sadıkoğlu: “Verilecek destekler sadece kayısıyı değil, şehrimizin geleceğini ilgilendiriyor”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.