Basın Açıklaması
Basın Açıklaması
25.12.2025 25 Aralık Perşembe Günü saat 20.00 sularında ilimiz Akçadağ İlçesi sınırlarında hizmet veren Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğünde yetiştirilen yarış atları bilinmeyen bir sebeple ahırlardan kaçmıştır.
İsletme müdürlüğü ve Valiliğimizce oluşturulan teknik ekiplerin termal dronlarla arama kurtarma çalışmaları sonucu kaçan 19 atın 9 tanesi yakalanmıştır.
Karayoluna çıkarak trafik kazasına neden olan 6 at telef olmuş, 4 at ise yaralı olarak yakalanarak tedavi altına alınmıştır.
Atların karayoluna çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 vatandaşımız hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış, sağlık kontrolü altına alınmıştır.
Kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisiyle acil şifalar dileriz. Meydana gelen olay ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
-
Sadıkoğlu ve Torunoğlu’ndan iş birliği vurgusu
-
BAŞKAN TAŞKIN, ÇOLAKLI MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
-
HASAT SERGİSİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU
-
TİMBİR Adana Bölge Başkanı Bozkurt’tan Genel Başkan Basa’ya ziyaret – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE İÇİN TEYAKKUZA GEÇTİ
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alanında artık farklı bir ligin oyuncusuyuz – Birlik Haber Ajansı

