Doğanşehir istihdamı CHP engeline takıldı

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ilçeye gelecek Tekstil Atölyesine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından engellendiğini Twitter hesabından duyurarak tepki göstermesi dikkat çekti.
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ilçeye gelecek Tekstil Atölyesine Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından engellendiğini Twitter hesabından duyurarak tepki göstermesi dikkat çekti.
Belediye Başkanı Vahap Küçük Twitter hesabında paylaşımı şu şekilde “Doğanşehir ilçemize yaptıracağımız 1000 kişilik tekstil atölyesine CHP Doğanşehir ilçe başkanlığı tarafından karşı çıkılmaktadır.
CHP Doğanşehir İlçe başkanlığı tarafından karşı çıkılan bahse konu yerin alımı açık artırma usulüyle yapılan ihalede Doğan Tekstil adına alınmıştır. Bu atölyede ise ilçemiz genelinde 1000 kişi evine ekmek götürecektir.
Amacımız ilçemizdeki işsizlik oranını azaltarak insanlara fayda sağlamak, her eve ekmek girmesini temin etmek üzere faaliyete girecektir. Bu Hizmeti; insanlar arasında hiçbir ayrım yapmaksızın her kesime ihtiyacı olan her vatandaşa hitap etmek üzere sağlamaktayız. Bizim yaptığımız hizmetin siyaseti yoktur. Eğer öyle yapmış olsaydık, fabrikalarımızda ve seçildiğimiz ilçede belediye bünyesinde sadece biz hitap edenleri çalıştırırdık. Oysa biz insanı insan olarak görürüz. İş ve çalışma konusunda insanlar arasında ayrım yapmayız. Bu hep böyle olmuştur. Bundan sonra da böyle devam edecektir.
Gönül isterdi imkanı olan Doğanşehirli, iş adamı ilçemize yatırım yapsın. İnsanların derdine ilaç olmaya çalışsın. Siz değerli hemşerilerime soruyorum yaptığımız çalışmalar yanlış mı?
-
Deprem Bilimci Dr. Süleyman Basa’dan 17 Ağustos mesajı: Ders almalı ve hazırlıklı olmalıyız – Birlik Haber Ajansı
-
Erdoğan: Acıyı hâlâ yüreğimizde hissediyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenleri andı – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Yavuz’dan 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi Yıl Dönümü Mesajı
-
“SANAT SOKAK’TA” KONSERİ 100. YIL PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİ
-
Maharetli Eller, En Güzel Analı-Kızlı Yemeğini Yapmak İçin Yarıştı