Meteoroloji uyardı yağışlır başlıyor

Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya ve civarında bugün yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı.
Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “22 Ağustos Cumartesi saat 06.00 ile 23 Ağustos Pazar 06.00 saatleri arasındaki tahmine göre, bölgemizde havanın parçalı ve az bulutlu, Malatya ve Tunceli’nin kuzey ilçelerinin ve Bingöl çevreleri aralıklı yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçmesi beklenmektedir” denildi.
Malatya’nın Arapgir, Arguvan, Darende, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerinin parçalı bulutlu, aralıklı hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmesi beklendiği bildirildi.
“Rüzgar da etkili olacak”
Bu arada, rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta, zamanla kuvvetli ve yer yer fırtına(40-60 km/sa) şeklinde esmesi tahmin ediliyor.
Diğer yandan, yağışlarla birlikte ani taşkın, dolu, yıldırım gibi olaylara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.
-
Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılmadan, Yorulmadan Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırıyoruz”
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valilik binası açılışına katıldı
-
TİMBİR Erzurum Bölge Başkanlığı Hizmete Açıldı – Birlik Haber Ajansı
-
Malatya’da 300 bininci konutun anahtarıTeslim Edildi – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN ER: “Çiftçilerimize Desteklerimiz Devam Edecek”