Başkan Çınar’ın testi negatife döndü karantina süreci son buldu
Korona virüs testi pozitif çıktıktan sonra karantina sürecini evinde sürdüren Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın testi negatife döndü.
Korona virüs testi pozitif çıktıktan sonra karantina sürecini evinde sürdüren Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çalışmaları telekonferans ile takip ediyor hizmetlerine hız kesmeden devam ediyordu. Bugün yaptığı testin sonucunun negatif çıkması ile çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.
Çınar’ın, “COVİD-19, hemşehrilerimize hizmet aşkımızı engelleyemez” dediği o zor süreci atlatması hem sevenlerini hem de bizleri sevindirdi. Kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor çalışmalarında ki başarılarının devamını diliyoruz.
Malatya Mega Haber
BENZER HABERLER
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı
-
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş’tan Üç Aylar Mesajı
-
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’den Üç Aylar Mesajı
-
MEHMET FENDOĞLU TBMM’DE KONUŞTU: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE MİLLİ HEDEFİMİZ”
-
Erdoğan: Savunma sanayiinde dünyada ilk 10 hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PÜTÜRGE’YE 41 MİLYON LİRALIK HİZMET
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

