Gazeteci Murat Yürekli’nin acı günü
Ankara Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürü Malatyalı gazeteci Murat Yürekli’nin annesi Makbule Yürekli Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre korona virüse yakalanan Makbule Yürekli’nin durumu ağırlaşınca Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir süre önce doktorlar tarafından uyutularak yoğun bakımda entübe edilen Makbule Yürekli, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Malatya Mega Haber olarak, Merhuma Allah’dan Rahmet, Gazeteci Arkadaşımız Murat Yürekli ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

