Yozgat Bozok’ta 2 bin öğrenci yüz yüze eğitime başlıyor
Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Temelli Okullar ile uygulamalı bölümlerdeki yaklaşık 2 bin öğrenci 1 Mart’tan itibaren yüz yüze eğitim ve öğretime başlayacak.
YOZGAT (İGFA) – Bozok Üniversitesi Senatosu, Sağlık Bakanlığı ve YÖK’ün öngörüleri doğrultusunda üniversitenin Sağlık Bölümü öğrencilerinin yüz yüze eğitim ve öğretime başlamalarına karar verdi.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 1 Mart itibariyle Tıp Fakültesi ve Sağlık Temelli Okullar ile uygulamalı bölümlerdeki öğrencileri eğitime çağırdıklarını duyurdu.
Bu arada kuruluşu tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde Dekanı atanan Yozgat Bozok Üniversitesi 2022’de öğrenci alımına başlayacağı öğrenildi.
BENZER HABERLER
-
FENDOĞLU SAĞLIK BAKANLIĞINDAN; “MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE CERRAHİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ VE PKU HASTALARI İÇİN LABORATUVAR AÇILMASINI” TALEP ETTİ.
-
MTÜ’de Öğrencilerden Anlamlı Kermes: Dayanışma ve Farkındalık Bir Arada
-
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Kültür ve Turizm Bakanına Malatya’da ki turizm yatırımlarını sordu.
-
YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİREN KARARLI BİR ADIM DAHA!
-
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er:“Temel Hedefimiz Depremin Yaralarını Sarmak”
-
KOYUNOĞLU VE ÇUKURDERE’DE “VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKANLAR CEVAPLIYOR” TOPLANTISI
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

