Siirtliler kontrollü normalleşmenin keyfini çıkarıyor

Düşük risk grubunda yer alan Siirt’te kontrollü normalleşmenin keyfini vatandaşlar, güneşli havada vakit geçirerek çıkardı.
SİİRT (İGFA) – COVID-19 risk haritasında düşük riskli iller arasında bulunan Siirt’te, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı grubundakilerin sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasıyla vatandaşlar kontrollü normalleşme ile kendilerini dışarıya attı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve kentin bir çok parkını doldura vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı.
İşlek noktalardan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na gelen 65 yaş üstü vatandaşlar tedbirlere uyarak banklarda oturdu, bazıları vatandaşlar da temiz havada yürümeyi tercih etti. Vatandaşlar, salgın nedeniyle eve kapandıklarını ve bu süreçte çok sıkıldıklarını belirterek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına herkesin uyması gerektiğini söyledi.
-
NİSAN AYINDA MALATYA HAVALİMANI’NDA 71.004 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
-
Dilencilikle Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor
-
Vali Seddar Yavuz, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” Kapsamında Tohum, Fide ve Ekipman Dağıtım Törenine Katıldı
-
ÖDÜLLÜ 3.ULUSLARARASI YEŞİLYURT FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
-
Sadıkoğlu: “Verilecek destekler sadece kayısıyı değil, şehrimizin geleceğini ilgilendiriyor”