Sakarya’da sağlık çalışanlarına 14 Mart ziyareti

Sakarya’da 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Büyükşehir Tıp Merkezi’nde sağlık çalışanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Asıl bayram COVID-19 salgınından kurtulmak olacaktır” dedi.
SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Tıp Merkezi önünde sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Bir yıldır Koronavirüs salgını ile canını ortaya koyarak fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına şükranlarını sunduğunu belirten Başkan Yüce, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak salgının etkilerini en aza indireceklerini ifade etti.
COVID-19 salgınından kurtulmak adına hep birlikte bir mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Yüce, ” Bu salgın herkesin hayatına olumsuz etkiler bıraktı. Dedeler torunlarına hasret kaldı. Öğrenciler okullarını özledi. Sağlık çalışanları korkusuzca evlatlarına sarılmak istiyor. Esnafımız kepenklerini açmak, bereketli işler yapmak istiyor. Tüm bunların gerçekleşebilmesi bizim elimizde. Hep birlikte tedbirlere uyarsak bu salgından kurtulabiliriz. Salgına karşı iki önemli silahımız var. Birincisi tedbir; ikincisi ise aşı. Tedbirlerimizi alacağız. Maskeyi, mesafeyi ve temizliği ihmal etmeyeceğiz” diye konuştu.
-
Doğanşehir Belediyesi’nden takdir toplayan sosyal belediyecilik hizmetleri
-
Otizmli Çocuklar Büyükşehir Sanat Merkezi’ndeki Kurslarda Yeteneklerini Sergiliyor.
-
Başkan Geçit, “Kırsal Güçlenirse Şehirde Güçlenir”
-
Vali Yavuz, Rezerv Alanları Basınla Birlikte Yerinde İnceledi
-
AGD den Malatya’da: Şehadetin Kutlu Olsun! Anma Etkinliği Anadolu Gençlik Derneği Filistinli Büyük Komutan İsmail Haniye’nin şehadetinin 1. yıl dönümünde anma etkinliği düzenliyor.
-
*Malatya ile Kırgızistan arasındaki ticari bağ güçlenecek*