Manisa’da öğrencilere su bilinci aşılandı
MASKİ Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü dolayısıyla Yunusemre ilçesinde iki okulda öğrencilerle bir araya geldi.
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, ‘22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla Yunusemre ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ile Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile bir araya geldi.
Su kaynaklarının korunması ve sağlıklı tüketim bilinci aşılamak amacıyla bir seminer düzenledi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programlarda su tasarrufu eğitimi pandemi tedbirleri kapsamında eğlenceli bir sunum ile anlatıldı.
Öğrencilerle birlikte sunumları takip eden öğretmenler de bu gibi eğitimlerin öğrencilere küçük yaşlarda verilmesi ile onları tasarruf konusunda daha da bilinçlendireceğine inandıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.
BENZER HABERLER
-
TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret – Birlik Haber Ajansı
-
Mehmet Fendoğlu İstedi, Bakan Bayraktar 2026’yı İşaret Etti
-
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR ALIMI İÇİN KURALAR NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ
-
Başkan Geçit, “İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”
-
Fendoğlu Adalet Bakanına Malatya Adliye Sarayının Bütçesini Sordu
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

