Gaziantep’te yaşanan drama Büyükşehir son verdi!
Gaziantep’in Karkamış ilçesinde geçirdiği rahatsızlıklar dolayısıyla 6 sene önce yürüme yeteneğini kaybeden Şefik Şahan Gürcü’nün sokağa çıkma hayali gerçekleşti.
SEVİNÇTEN AĞLADI
Yapılan düzenlemeyle birlikte tekrar dışarı çıkabilen Şefik Şahan Gürcü, bahçeye ilk çıktığında ağladığını anlattı. “Asansör yapıldıktan sonra dünyalar benim oldu” diyen Gürcü, “6 senedir evden dışarı çıkamıyordum. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den Allah razı olsun. Evimin bahçesinde artık istediğim zaman çıkıyor, çay içiyorum, komşularım ile sohbet edebildiğim için çok mutluyum” dedi.

Kızı Zeliha Gürcü ise, babasının hastalandığı zamanlarda komşularının yardımıyla battaniye ile evden çıkardıklarını aktardı. Babasının asansör yaptırılmadan önce eve gelenlere dışarıyı, çarşıyı ve havanın nasıl olduğunu sorduğunu ifade eden ve Fatma Şahin’e durumu anlatan Zeliha Gürcü, asansör yapıldıktan sonra ilk gün bahçeye indiğini mutluluğunun yüzüne yansıdığını söyledi.
-
TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret – Birlik Haber Ajansı
-
Mehmet Fendoğlu İstedi, Bakan Bayraktar 2026’yı İşaret Etti
-
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR ALIMI İÇİN KURALAR NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ
-
Başkan Geçit, “İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”
-
Fendoğlu Adalet Bakanına Malatya Adliye Sarayının Bütçesini Sordu
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN AİLELERE BÜYÜK DESTEK

