Manisa’da ‘kaya bahçesi’ peyzajı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Barış Manço Meydanı’nda uyguladığı ‘Kaya Bahçesi’ peyzaj projesiyle adeta görsel şölen sunuyor.
MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin işlek noktalarından olan Barış Manço Meydanı’nda ‘Kaya Bahçesi’ peyzaj uygulaması gerçekleştirdi. Altı bölümden oluşan yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanın her bölümünde farklı bir peyzaj uygulaması yapan Büyükşehir Belediyesi, mevcut alana yepyeni bir görünüm kazandırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu; Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Yarhasanlar Mahalle Muhtarı Adnan Çakmak ile birlikte çalışmaların yapıldığı alanda incelemede bulundu.
Manisa’da doğal taşların yanı sıra kurak iklime dayalı rengârenk çiçeklerle süslenen peyzaj uygulaması nedeniyle, memnuniyetini dile getiren Yarhasanlar Mahalle Muhtarı Adnan Çakmak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
-
8. ULUSLARARASI ALTIN KAYISI SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
-
Malatya TSO’da Yerel Kalkınma Hamlesi Programının detayları konuşuldu
-
BATTALGAZİ’DE ARSLANTEPE VE KADIN ODAKLI ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ
-
Sahipsiz Sokak Hayvanları İçin Bakımevi ve Yaşam Alanı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
-
Başkan Geçit, STK Temsilcileriyle Yeşilyurt’un Bugünü ve Yarınlarını Ele Aldı
-
Vali Seddar Yavuz’un Malazgirt Zaferi’nin 954. Yıldönümünü Kutlama Mesajı