MHP İl Başkanı Samanlı: Yerel basına destek olmamız gerekiyor
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) yönetimini ağırlayan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, “Yerel basına her zaman destek olmamız gerekiyor” dedi.
MGTC Başkanı Mehmet Aydın ve yönetimi MHP İl Başkanı Mesut Samanlı’yı makamında ziyaret etti. Yerel basının sorunlarının görüşüldüğü ziyarette konuşan MHP’li Mesut Samanlı, yerel basına gereken değerin verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazeteciliğin zor koşullar altında icra edildiğini ifade eden Samanlı, “Gazetecilik emeği yüksek olan meslektir. Gecesi, gündüzü ve tatili olmayan her koşulda mücadele veren emekçi kardeşlerimizin mesleğidir. Bizim de bunların kıymetini ve değerini her zaman bilmemiz gerekiyor. Siyasi partiler, belediye başkanları ve milletvekilleri olarak basın mensuplarına her zaman destek olmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi. MGTC yönetiminin birbirinden değerli isimlerden oluştuğunu söyleyen Samanlı, “Mehmet Aydın başkanıma ve hepsi birbirinden değerli yönetimini ve bu mesleği severek yapan insanlardan kurulu olmasından dolayı ayrıca büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi. 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne yaklaşıldığını da ifade eden Samanlı, “15 Temmuz süreçlerinin bir daha yaşanmaması için milletimizin devletimizin daha duyarlı bir şekilde davranmasını ve o süreci bir daha halkına yaşatmaması için gerekli tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Başkan Samanlı, ayrıca bu yılda korona virüs salgını nedeniyle partilerinde bayramlaşma programının olmayacağını açıklayarak, “Sizlerin vesilesi ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
MALATYA’DA UMUDU BÜYÜTEN BULUŞMALAR MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK: “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ
-
MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı: “Milletimizin derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz”
-
CANSUYU’NDAN GAZZE’YE DESTEK: 1500 TONLUK YARDIM KÖPRÜSÜ KURULDU

