Başkan Erhan Cengiz Kuluncak’lı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti
Malatya’nın Kuluncak ilçesine bağlı Sultanlı Mahallesi’nde geçtiğimiz günde başlayan ve etkili olan aşırı ve ani yağıştan dolayı maddi zarara uğrayan vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ilçe genelinde yoğun yağıştan zarar gören mahalleleri ziyaret etti vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ani yağışın kısa sürede etkisini gösterdiği Sultanlı Mahallesinde en çok hasar gören tarım arazisi ve evler oldu. Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz hasar gören ve maddi hasara uğrayan vatandaşların kayıplarının bir an önce halledilmesi için çalışmaların başlayacağını söyledi.
Kuluncak Belediyesi’ne bağlı iş makineleri kapanan yol açılmasını sağlamak için çalışmalara başladı
BENZER HABERLER
-
Vali Seddar Yavuz’un Katılımı İle “Aile İçi İletişim , Şiddet, Madde Bağımlılığı ve En İyi Narkotik Polisi Anne” Konulu Konferans Gerçekleştirildi
-
FENDOĞLU AİLE BAKANINDAN MALATYA’YA YATIRIM YAPILMASINI TALEP ETTİ
-
TİMBİR heyetinden Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım’a ziyaret – Birlik Haber Ajansı
-
Mehmet Fendoğlu İstedi, Bakan Bayraktar 2026’yı İşaret Etti
-
MOTAŞ’A 30 YENİ ŞOFÖR ALIMI İÇİN KURALAR NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ
-
Başkan Geçit, “İkizce Konutlarında Yaşam Kalitesini Artırıyoruz”
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

