Mimarlar Odası’ndan PKK kanalına ödül

Türkiye’nin gerçekleştirdiği mega projelerin karşısında duran Mimarlar Odası, bu yıl altıncısını düzenlediği “Basın Ödülleri”nde, terör örgütü PKK’nın yayın organı Jin TV’ye ‘Uluslararası Televizyon Haberciliği’ dalında ödül verdi.
Türkiye’nin 2023 vizyonu kapsamında gerçekleştirdiği mega projelere muhalefet edip karşısında duran Mimarlar Odası, PKK kanalına ödül verdi.
TERÖRÜ ÖDÜLLENDİRDİ
Mimarlar Odası’nın Mimar Emre Madran anısına bu yıl altıncısını düzenlediği “Koruma Alanında Emre Madran Basın Ödülleri”nde, terör örgütü PKK’nın yayın organı olan Jin TV, uluslararası basın dalında ödüllendirildi.
EKOLOJİ İÇİN VERİLMİŞ!
Yapılan açıklamada, ödülün “doğa tahribatları, HES ve maden ocakları haberleri” için Jin TV Yeşil Pencere Ekoloji Programı Yapımcısı Güler Yıldız’a verildiği ifade edildi.
-
Malatya Belediye Başkanı Şehit Hamit Fendoğlu (HAMİDO ) İçin Anma Töreni Yapıldı
-
Hayati İnanç Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı
-
Vali Yavuz, İpekyolu Kariyer Fuarı Açılış Programına Katıldı
-
Yeşilyurt Belediyesi, Zirai Dondan Etkilenen Çiftçilere Ücretsiz 250 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıtacak
-
CANSUYU DERNEĞİ KURBAN HİSSE BEDELLERİNİ AÇIKLADI
-
Bakan Yumaklı Sahada İncelemelerde Bulundu