Yeni Malatyaspor’da, Başakşehir mesaisi sürüyor

Süper Lig ’in 12. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da hazırlıklar yağmur altında devam etti.
Deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan sarı-siyahlılar, Orduzu Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör Marius Sumudica nezaretinde bu hafta sonu sahasında oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Yağmur altında başlayan antrenmanda Kasımpaşa maçı öncesi sakatlanan Sadık Çiftpınar takımdan ayrı çalışırken, futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Sumudica’nın gelişi ile birlikte üst üste iki galibiyet alan sarı-siyahlılarda son hafta alınan Kasımpaşa yenilgisi ile ligde alt sıralara düşüldü. Ligde 11 maçta 4 galibiyet ve 7 mağlubiyeti bulunan Malatya temsilcisi topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.
-
Vali Yavuz, Arefe Günü Şehitliğimizi Ziyaret Ederek Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi
-
Başkan Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı
-
“BAYRAMLAR, KALPLERDEN KALPLERE KURULAN EN GÜZEL KÖPRÜLERDİR”
-
AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI
-
Başkan Geçit, “Kurban Bayramı Fedakârlığın, Paylaşmanın ve Rahmetin Sembolüdür”
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI: “BİRLİK VE PAYLAŞMANIN BAYRAMINI YAŞIYORUZ’’