Milletvekili Savaş’tan Yerel Medyaya Destek Çağrısı
Ak Parti Aydın Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Yerel medya desteklenmelidir.” dedi.
Mustafa Yavaş Anadolu yayıncılar Derneği’ni ziyaretinde yaptığı açıklamada “yerel medya demokrasinin akciğeridir. Yerel medyaya destek olmak demokrasiye sahip çıkmak demektir. Anadolu medyası 15 Temmuz sürecinde milletin yanında yer almış, darbelere karşı durmuş, bu toprakların değerlerine bağlı, her zaman milli bir tavır sergilemiştir” Dedi.
Savaş, Bizler Yerel medya sayesinde millete ulaşıyor, onlar aracılığı ile Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar ulaşıyoruz. Yerel medya milletin duygu ve düşüncelerini yansıtıyor. Dedi.
Mustafa Savaş Anadolu Yayıncılar Derneği ziyareti ile yerel medyaya olan muhabbetini sevgisini dile getirdi.
BENZER HABERLER
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ
-
Yusuf Efe Ataş Milli Takım Yolunda: Battalgazi’den Ay-Yıldızlı Formaya
-
Yeşilyurt’ta “Dijital Çağ ve Aile” Semineri Yoğun İlgi Gördü
-
Başkan Mehmet Zafer’den Üç Aylar Mesajı
-
BAŞKAN ER: “MALATYA’DA BİR HEYECAN VE HAREKETLİLİK VAR”
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.

