AYD “Yerel Televizyon Kanalları da Resmi İlanla Desteklenmeli”
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Şu anda 50 civarında yerel kanal bulunduğunu yerli ve milli medya olan Anadolu medyasının da desteklenmesi gerektiğini belirtti.
39 maddelik “Basın Kanunu’yla Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu.
Kamuoyunda sosyal medya yasası olarak bilinen dezenformasyonla mücadeleye ilişkin yasa teklifinin Meclis’e sunulmasıyla düzenlemede yer alacak değişiklikler merak ediliyor.
Teklifle internet haber siteleri süreli yayınlar kapsamına alınıyor. Meclise sunulan düzenlemeye ilişkin bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Yerel Televizyon kanallarının da bu düzenlemede yer alarak resmi ilanlardan yararlanması gerektiğini söyledi.
Burhan “Şu anda 50 civarında yerel kanal bulunduğunu yerli ve milli medya olan Anadolu medyasının da desteklenmesi gerektiğini belirtti.
-
DOĞANŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HİZMET ATILIMI: ARAÇ FİLOSU 14 ARAÇLA GÜÇLENDİ
-
BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER İLE GÖRÜŞEN ÖLMEZTOPRAK, ÜRETİCİNİN TALEPLERİNİ İLETTİ
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YIL SONU SERGİSİ: EL EMEĞİ ÜRÜNLER AVM’DE SERGİLENİYOR
-
DAİMFED MALATYA’DAN BAKANLIĞA VE DEVA PARTİSİ’NE TEKNİK RAPOR SUNUMU
-
RATEM’de değişim kazandı; Vedat Gündoğan başkan seçildi – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA

