29 Ekim Cumhuriyet Kupası Bilardo Bölge Şampiyonası Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Tesisi içerisinde yapımı tamamlanan ‘Bilardo Salonu’ açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Bilardo salonunun açılışına özel 120 lisanslı bilardo sporcusunun katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 3 Bant Bilardo Bölge Şampiyonası düzenlendi.
Vali Şahin ve beraberindekilerin bir süre şampiyonayı izlemelerinin ardından Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, günün anısına Vali Hulusi Şahin’e plaket takdim etti.
Vali Şahin şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek bilardo sporunun insanları disipline ettiğini ve bu disiplin ile insanların hayatlarında da başarılı olduklarını söyledi.
Açılış törenine Vali Hulusi Şahin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bilardo İl Temsilcisi Murat Bayram ve sporcular katıldı.
-
Vali Yavuz, Arefe Günü Şehitliğimizi Ziyaret Ederek Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi
-
Başkan Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı
-
“BAYRAMLAR, KALPLERDEN KALPLERE KURULAN EN GÜZEL KÖPRÜLERDİR”
-
AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN BAYRAM MESAJI
-
Başkan Geçit, “Kurban Bayramı Fedakârlığın, Paylaşmanın ve Rahmetin Sembolüdür”
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI: “BİRLİK VE PAYLAŞMANIN BAYRAMINI YAŞIYORUZ’’