İçişleri Bakanı Soylu, “12 Kasım’da 18.57’de Ülkece Tatbikat Yapacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce depreminin yıldönümü olan 12 Kasım’da saat 18.57’de Türkiye genelinde deprem tatbikatı yapılacağını açıkladı. Soylu ayrıca herkes mesaj geleceğini de söyledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Afet İletişim Çalıştayı’nda açıklamalarda bulundu.
Afet anlarında ve sonrasında yapılacak çalışmalar için bilgilendirmeler yapan Soylu, Düzce depreminin 23. yıl dönümünde ve depremin gerçekleştiği saatte ülkece tatbikat yapılacağını duyurdu.
Bakan Soylu, “12 Kasım’da, 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar TATBİKAT anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek.” dedi.
-
KİBİROĞLU, KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
-
Sadıkoğlu: “Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır”
-
BATTALGAZİ ZABITASI, MARKET DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI
-
Başkan Geçit: “Malatya’nın Değerlerini Türkiye’ye Tanıtmak Gurur Verici”
-
Kuluncak Rüzgârı İstanbul’da Esti
-
Vali Seddar Yavuz’un 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı