Enkazda duygusal tören
Elazığ Sürsürü Mahallesi’nde yıkılan Dilek Apartmanı çalışan arama kurtarma ekipleri, son kişinin de çıkartılmasının ardından enkaz başında toplanarak küçük bir tören düzenledi.
Geçtiğimiz Cuma akşamı 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası Elazığ’da bazı bölgelerde yıkım yaşanmıştı.
Yaşanan yıkım sonrası bölgeye çok sayıda gönderilen ekipler, 24 saat aralıksız çalışma yaptı. Son olarak merkeze bağlı Sürsürü Mahallesi Halaylı sokakta bulunan 4 katlı Dilek Apartmanının enkaz alanında da çalışma son bir kişinin cansız bedenine ulaşılmasıyla kurtarma çalışmaları tamamlandı.
Çalışmanın tamamlanmasıyla bir araya toplanan arama kurtarma ekipleri hayatını kaybedenler için dua etti.
Son kişinin cansız bedeni çıkarılmasıyla 4’ü Malatya’da, 37 si Elazığ’da olmak üzere toplam 41 kişi hayatını kaybetti.
Öte yandan, enkaz kaldırma çalışması yapılacak olan bölgede ekiplerin her ihtimale karşı son kontrolleri yapacakları belirtildi.
-
BATTALGAZİ BELEDİYESPOR’DAN MİLLÎ TAKIMA BİR GENÇ SPORCU DAHA
-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, TİMBİR Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak’a konuştu – Birlik Haber Ajansı
-
BAŞKAN TAŞKIN’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI
-
Turistik Doğu Ekspresi kış sezonunun ilk seferine çıkıyor – Birlik Haber Ajansı
-
Vali Seddar Yavuz Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü Mesajı
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ

