Arapgir’de Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Malatya’nın Arapgir ilesine bağlı; Çimen, Çaybaşı, Şıhlar ve Ormansırtı (Gölağacı Mevkii) Mahallelerinde yollara malzeme serilmesi işi tamamlandı.
Çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, geçtiğimiz günlerde Çimen, Çaybaşı, Şıhlar ve Ormansırtı Mahallelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Arapgir Belediyesi tarafından temin edilen stabilize malzeme mahalle yollarında kullanılıyor. Taş ve bağlayıcı malzemeden oluşan stabilize, Fen İşleri ekipleri tarafından greyder ile serildikten sonra silindirle sıkıştırılıyor. Yağışlı havalarda yolun çamur olmasını engelleyen stabilize malzeme, yolu sağlamlaştıran bir zemin malzemesi olma özelliği taşıyor.
Çalışma yapılan mahallelerimizi tek tek gezerek incelemelerde bulunan ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu, konu hakkında açıklama yaparak şunları söyledi; “Mahallelerimize yapılan malzeme serilmesi çalışması ile yollarımızın iyileştirilmesi ve özellikle kış mevsiminde çiftçi vatandaşlarımızın yollardaki çamurdan ve tozdan kurtulmalarının sağlanması amaçladık. Böylece otomobillerin giremediği yollar ulaşım açısından daha elverişli hale getirerek otomobillerin de ulaşım yapabilmesini sağlamış olduk.”
-
İKİZCE TOKİ, ASRIN AFETİNDEN DOĞAN UMUDUN SEMBOLÜDÜR”
-
İkizce TOKİ 1.Etap Konutları’nda ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu Yaşandı
-
BATTALGAZİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ
-
“HEMŞEHRİLERİMİZİN TALEPLERİNİ GÖZETEN BİR YAKLAŞIMLA İLERLİYORUZ”
-
Başkan Geçit, Yeşil Yaşam Evleri (Kentsel Dönüşüm) İnşaatını İnceledi
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI