Yeşilyurtlu öğrenciler müjdeli haber bekliyor

Başkan Çınar; “Sayın Bakanımızdan müjdeli haberlerini bekliyoruz…”
Elazığ Sivrice’de meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgede iyileştirme ve yardım çalışmaları başladı. Elazığ’ın yanı sıra Malatya ve diğer yakın bölgeleri de etkileyen deprem sonrasında eğitime ara verilip verilmeyeceği soruları gündeme geldi. Bunu üzerine Elazığ Valiliğinde basın toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Elazığ’ın tamamında, Malatya’nın Doğanyol, Pütürge, Kale ve Battalgazi ilçelerinde okullar 10 Şubat’ta açılacak. Üniversiteler de 17 Şubat’ta açılacak.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Yeşilyurttaki okulların da 10 Şubat’ta açılması talebinde bulundu. Başkan Çınar, sosyal medya üzerinden, bulunduğu talebi öğrencilerle paylaştı. Başkan Çınar:
“Sevgili Öğrenciler!
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya Yeşilyurt’ta ki okullarımızın da 10 Şubat’ta açılması için talepte bulundum.
Sayın Bakanımızdan müjdeli haberlerini bekliyoruz…” paylaşımında bulundu. Şimdi ise tüm öğrenciler gelecek cevabı bekliyor.
-
Malatya’da İpekyolu Kariyer Fuarı’nda Battalgazi Belediyesi Standına Yoğun İlgi
-
Malatya TSO, zirai donun ekonomiye vereceği zararı raporlaştırıp bakanlıklara sunacak
-
‘Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nu Anma- Anlama Paneli’ Duygusal Anlara Sahne Oldu
-
Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan 13 İlçeye Aynı Anda Ziyaret!
-
Malatya Belediye Başkanı Şehit Hamit Fendoğlu (HAMİDO ) İçin Anma Töreni Yapıldı
-
Hayati İnanç Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı