Başkan Gürkan’dan Yaralılara Ziyaret
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İstanbul’dan Malatya’ya gelirken Akçadağ İlçesi Develi Mahallesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 31 vatandaşın yaralandığı kaza sonasın da Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralıları ziyaret etti.
Yaralıların durumları ile alakalı olarak doktorlardan bilgiler alan Başkan Gürkan, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, acil şifalar diledi. Kaza sonrası hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek yakınlarına ise Cenab-ı Allah’tan sabırlar diledi.
Kazanın meydana geldiği Akçadağ İlçesi Develi Mahallesinde ile alakalı olarak yaralılardan bilgiler alan Başkan Gürkan, “Özellikle sisli ve yağışlı havalarda şoförlerimiz daha dikkatli olmaları durumunda böyle acılarla inşallah bir daha karşılaşmayız” dedi.
-
AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz’ın Acı Günü
-
MİLLETVEKİLİ BABACAN ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ KONFERANSI’NDA KONUŞTU;
-
Vali Seddar Yavuz’un Mehmet Akif Ersoy’u Anma Mesajı
-
Basın Açıklaması
-
Meteoroloji’den 38 il için kuvvetli kar yağışı uyarısı – Birlik Haber Ajansı
-
TECDE SPOR KOMPLEKSİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

