Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretlerinde Vali Yazıcı’ya; Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın eşlik etti.
Ziyarette şehit aileleriyle yakından ilgilenen Vali Yazıcı, sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Şehitlerimizin hayat hikayelerini dinleyerek hayırla yad etti.
https://tuyapescort.com
Ziyaret esnasında Vali Yazıcı “İnancımız gereği nübüvvetten sonra bir kulun ulaşabileceği en büyük makam şehadettir. Şehadet mertebesine ulaşmak ulvi bir derece olmakla birlikte arkada kalan ailelerin bu duruma sabretmesi ve Allah’ın rızasına ittiba etmesi de bir o kadar yücedir. Bizim en başta gelen görevlerimizden biri de yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizin ailelerinin ve yakınlarının huzur ve refah içinde, hiç kimseye muhtaç olmadan, hayatlarını idame ettirmelerini sağlamaktır. Şehitlerimizin ailelerinin sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri de üzüntümüzdür. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor ve ailelerine Allah’tan sabır diliyorum.” dedi.
Şehit aileleri ise Vali Ersin Yazıcı’ya, devlet olarak her fırsatta yanlarında olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.
Yapılan ziyaretler, şehit aileleriyle fotoğraf çekiminin ardından sona buldu.
-
Başkan Geçit, “Banazı, Konak ve Horata’nın Gelişimi Yeşilyurt İçin Önemli”
-
TEMMUZ AYINDA MALATYA HAVALİMANI’NDA 76.993 YOLCUYA HİZMET VERİLDİ…
-
TİMBİR: Gazze’de 238 Gazetecinin Öldürülmesi Açık Bir Savaş Suçudur!
-
MALATYA YENİ ADLİYE SARAYI’NDA ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
-
BATTALGAZİ’DE GELENEKSEL OYUNLARLA AİLE BAĞLARI GÜÇLENİYOR
-
İKİZCE TOKİ, ASRIN AFETİNDEN DOĞAN UMUDUN SEMBOLÜDÜR”