Van’da Terör Operasyonu: 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Van’ın Başkale kırsalında Jandarma tarafından Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen “Bozdoğan-41″ operasyonunda; 3 terörist etkisiz hale getirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden operasyona ilişkin ayrıntıları paylaştı.
Bakan Yerlikaya, teröristlerden birinin Başkale kırsalındaki sözde sorumlu düzeydeki Demhat Şero Welat (K) İlyas Ayaz olduğunu söyledi.
Diğer iki teröristin kimlik ve katıldıkları eylemleri tespit çalışmaları devam ediyor. Operasyona J-SİHA, ATAK taarruz helikopterleri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı destek verdi Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Komando unsurlarıyla gerçekleştirildi.
Ali Yerlikaya, “Hainlerin nefeslerini keseceğiz, terör ve onların iş birlikçilerine yönelik operasyonlarımız aralıksız sürecek” dedi.
-
Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı 1. Lige Yükseldi
-
KAYISIDA “ÇİL VE ‘MONİLYA” TEHLİKESİ
-
Keskin’den Milletvekillerine Çağrı, “KAYISI ÜRETİCİSİNE SAHİP ÇIKIN”
-
Başkan Geçit, “Topsöğüt’te 2.5 Km. İmar Yolunu Açıyoruz”
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİR ESER DAHA: GELİNCİKTEPE KADIN YAŞAM MERKEZİ AÇILIYOR
-
AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ İNANÇ SİRAÇ KARA ÖLMEZTOPRAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI