KULUNCAK KAYMAKAMLIĞINA ATAMA
AHMET YEŞİLYURT (özgeçmişi)
1995 yılında Aksaray’da doğdu. 2017 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ve ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümünden mezun oldu.
2020 yılında Eskişehir Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Balıkesir Havran ve Van Edremit ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını, Sinop ve Çankırı illerinde Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş Stajını tamamladı.
Konya/Tuzlukçu ilçesinde Kaymakam Vekili olarak 1 yıl süre ile görev yaptı. Yurt dışı dil stajını İngiltere’de; INTO City, University of London’da tamamladı.
6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından 3 ay süre ile Osmaniye’de Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirildi.
-
MALATYA’DA TARİHİ CAMİLER KURBAN BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR ÖLMEZTOPRAK, VAKIFLAR GENEL MÜDÜRÜ İLE MALATYA’DAKİ CAMİLERİ VE TARİHİ ESERLERİ GÖRÜŞTÜ
-
Yusuf Efe Ataş Milli Takım Yolunda: Battalgazi’den Ay-Yıldızlı Formaya
-
Yeşilyurt’ta “Dijital Çağ ve Aile” Semineri Yoğun İlgi Gördü
-
Başkan Mehmet Zafer’den Üç Aylar Mesajı
-
BAŞKAN ER: “MALATYA’DA BİR HEYECAN VE HAREKETLİLİK VAR”
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı

