Akome Üst Kurul Toplantısı Yapıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Üst Kurul Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda; Malatya’nın altyapı sorunları ile 2024 yılı yatırım programları görüşüldü.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nusret Mum’un başkanlığını yaptığı toplantıya, Büyükşehir Belediyesine bağlı ilgili daire başkanları ve şube müdürlerinin yanı sıra Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediye temsilcileri ile altyapı hizmetleri yapan kurum temsilcileri katıldı.
Toplantıda Büyükşehir Belediyesi tarafından 2024 yılı içerisinde 40 cadde ve sokakta düzenleme çalışmaları ile Battalgazi Belediyesi tarafından 55 cadde ve sokakta, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ise 143 cadde ve sokakta düzenleme çalışması yapılacak.
Tüm kurumlar, düzenleme yapılacak olan cadde ve sokakta kendi sorumluluklarındaki altyapı hizmetlerini belirlenen takvime göre yapılmasını oy birliğiyle kabul etti.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu kabul etti – Birlik Haber Ajansı
-
BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-
Kızılay Haftasında Minik Kalplere Dokunan Etkinlik
-
Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ Başladı
-
HALKIN VEKİLİ ÖLMEZTOPRAK : “MALATYA’MIZIN HİKÂYESİ EMEKLE, İNANÇLA YAZILIYOR”
-
BAŞKAN ER STANTLARI ZİYARET EDEREK YAZARLARLA BİR ARAYA GELDİ

