İsrail Gazze’ye Saldırılarını Sürdürüyor: 35 Ölü
Soykırımcı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine dün düzenlediği hava saldırılarında 24’ü Han Yunus kentinde olmak üzere 35 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.
İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyi, orta kesimi ve güneyine çok sayıda hava saldırısı düzenledi.
Gazze’deki sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, kentin güneydoğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi’nde bulunan Bedr Camii yakınlarına düzenlenen saldırıda 6, Ebu Hasira Caddesi’nde bir eve düzenlenen saldırıda ise 2 Filistinli öldü.
Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Bureyc Mülteci Kampı’na düzenlenen saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 4’ü çocuk 7 Filistinli yaralandı.
Gazze Şeridi’nin orta kesiminde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı’nın kuzeybatısında yaralanan ve Deyr el-Belah kentinde Aksa Şehitleri Hastanesi’nde tedavi gören bir genç de hayatını kaybetti.
Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde ise 24 Filistinli İsrail ordusunun hava saldırılarında yaşamını yitirdi.
-
MAKULDER BaşkanıOsman Çalışkan dan Üç Ayların Başlangıcı Mesajı
-
Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş’tan Üç Aylar Mesajı
-
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’den Üç Aylar Mesajı
-
MEHMET FENDOĞLU TBMM’DE KONUŞTU: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE MİLLİ HEDEFİMİZ”
-
Erdoğan: Savunma sanayiinde dünyada ilk 10 hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz – Birlik Haber Ajansı
-
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN PÜTÜRGE’YE 41 MİLYON LİRALIK HİZMET

