Milli Savunma Bakanlığı, Ateş Serbest-2024 Faaliyeti’nde Seçkin Gözlemci günü gerçekleştirildi
 
									
Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ateş gücünü sergilemek ve kuvvetler arası ateş desteğinin koordinasyonunu geliştirmek amacıyla “Ateş Serbest-2024” faaliyeti çerçevesinde Seçkin Gözlemci Günü düzenledi.
Etkinlik, Polatlı’daki General Nahit Şenoğul Atış ve Tatbikat Bölgesi’nde gerçekleştirildi. Gözlemci gününe Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Bakan Yardımcısı Musa Heybet katıldı.
Bakan Yaşar Güler, faaliyette başarı gösteren personele teşekkür ederek, bu tür tatbikatların Türk Silahlı Kuvvetleri’nin modern savaş koşullarına uygunluğunu ve hazırlık seviyesini artırmaya önemli katkılar sağladığını vurguladı. Ayrıca, katılımcıların özverili çalışmalarının takdirle karşılandığını ifade etti.
Ateş Serbest-2024 faaliyeti, Türk ordusunun ateş gücünü gözler önüne sererken, birlikte çalışabilirlik ve ateş desteği koordinasyonunun pekiştirilmesine de zemin hazırladı.
- 
					
						  Yeşilyurt’ta ‘Fizik Tedavi ve Sağlıklı Yaşam Seminerleri’ 1 Kasım’da Başlıyor!
- 
					
						  Başkan Geçit’in Sözünü Verdiği Çilesiz Kütüphanesi 30 Ekim’de Kapılarını Açıyor
- 
					
						  BHA Cumhurbaşkanlığı’nda takip etti; işte kritik notlar
- 
					
						  Turkish Press News gazetesi 11 yaşında – Birlik Haber Ajansı
- 
					
						  BATTALGAZİ’DE CUMHURİYET COŞKUSU: BAŞKAN TAŞKIN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ
- 
					
						  BAŞKAN ÖZCAN’IN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

 
   
  
   
						 
						 
						 
						 
						