Pazarcı soğukta tezgah açmadı

Malatya’da pazarcılar soğuk nedeniyle tezgah açmadı.
Aşırı soğukların yaşandığı Malatya’da Pazar günleri Niyazi Mısri Caddesinde açılan Pazar, sönük geçti. Birçok pazarcı aşırı soğuk nedeniyle tezgahını açmadı.
Malatya Sebze ve Meyve Pazarında da bazı esnafların bugün tezgah açmadıkları görüldü.
Bu arada, Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiyle göre, aşırı soğuklar Pazartesi ve Salı günü de bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, “Malatya’da Pazartesi ve Salı günleri hava parçalı bulutlu geçmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise en az eksi 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor” dediler.
Hissedilir hava sıcaklığının ise bazı ilçelerde eksi 15 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini söyleyen Meteoroloji yetkilileri, Çarşamba günü Malatya ve civarında kar yağışının beklendiğini, kar yağışı ile birlikte aşırı soğukların giderek, mevsim normallerinde sıcaklık beklediklerini kaydettiler.
-
Başkan Geçit, Yeşil Yaşam Evleri (Kentsel Dönüşüm) İnşaatını İnceledi
-
BATTALGAZİ BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
-
MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK MALATYA ÇARŞISINI İNCELEDİ
-
Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Toplantısını Yaptı
-
“ÜLKEMİZİN YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİLERİNİ DAHA ÇOK TANITMAMIZ GEREKİYOR”
-
Başkan Geçit, Devam Eden Yatırımları ve Yeni Projeleri Tanıttı